Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Adler Yacht: Suprema

0

Az Adler Suprema egyike az elmúlt évek legfejlettebb és legintelligensebb szuperjachtjainak. A 75 lábas hajó a Nuvolari Lenard, egy velencei székhelyű designer stúdió munkája.

Adler Yacht: Suprema

Az olasz tervezők koncepciója az volt, hogy hatalmas, légies közösségi tereket hozzanak létre a külső és belső részen is. Az ördög a részletekben rejlik, az alkotók ezt a filozófiát követték a tervezési folyamat során. A leendő megrendelő mindent teljesen az igényeire szabhat, a bőr- és fafelületektől kezdve minden apró részletig.

Adler Yacht: Suprema

A meghajtásról két – egyenként 1150 lóerős összteljesítményű – dízelmotor és egy 100 kW-os elektromos motor gondoskodik. A hajó így képes dízel, elektromos vagy akár hybrid üzemmódra is. Elektromos meghajtás esetén 11 csomó maximális sebességre képes, míg dízelmotoros üzemmódban akár 30 csomós sebességre is alkalmas lehet.

Adler Yacht: Suprema

A hajó vezérlése rendkívül intelligens, hiszen akár egy iPad segítségével is irányíthatjuk a műszaki berendezéseket és az árnyékolókat. Az elektromos motorhoz használt akkumulátorokról a hajó energiaellátása akár 1 teljes napig is megoldható, így a működés teljesen zajtalan lehet.

Adler Yacht: Suprema

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «