Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Agyatlan megoldás”

0

A finn RMK végre bemutatta az E2 prototípusát, és pár részletet is megosztottak a gépről. Az első, amit észreveszünk rajta, az a kerékagy nélküli hátsó kerék, amitől igen sportos kinézete lett a masinának.

RMK E2

A motort az MP19 Motorcycle Show keretében mutatják meg a nagyközönségnek, és az a prototípus az új startup első komoly szerkezete, de egyértelmű, hogy készen állnak a befektetőkre. Az E2 az expó után egyből a tesztpályára gurul, onnan pedig a gyártásra.
Az elektromos motor jelenleg 67 lóerővel bír és 320 Nm nyomatékkal. A kerékagy nélküli megoldás bár nagyon jól néz ki, picit nehezebbé teszi a gépet. Az RMK szerint a motor nem lesz teljesen hangtalan a hátsó kerék miatt, de azért kibírható.

RMK E2
A tengelytávolság 1600 milliméter körül van, ami segít az első keréknek az aszfalton maradni, amikor igazán bepörög a nyomaték. Az RMK ugyan még nem osztotta meg a pontos specifikációkat, azonban az már biztos, hogy az elérhető legkeményebb akkumulátorokkal fog érkezni, amivel akár 200-300 kilométert is megtehet egyszerre. Ráadásul a rendszert akár három óra alatt is fel tudjuk tölteni. A végsebességet még nem tudni.

RMK E2
Az E2 a robogóknál alkalmazott fékrendszerrel fog megállni, a jobb fékkar a hidraulikus első féket, a bal pedig regeneratív fékrendszert fog kapni. A hidraulikus szenzornak köszönhetően a fékezés ugyanolyan hatásfokkal bír majd, mint egy sima rendszernél.

RMK E2
A lábtartók távol helyezkednek el egymástól, ami kényelmessé teszi majd az utazást a sofőr és utasa számára is. A motor másik különlegessége, hogy a műszerfalat nem a kormányra erősítették fel, hanem a tankra, amitől nagyon letisztult külsőt kapott a gép. A digitális kijelző természetesen személyre szabható.

Az E2 bemutatása mellett megtudjuk egy együttműködés részleteit is, amelyet az ausztrál Saint motorosruházatot gyártó céggel kívánnak kialakítani.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «