fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Airbus X6 – erőset a hasznossal

0

Az Airbus Helicopters nemrégiben mutatta be legújabb koncepcióját. A tervezési fázisban lévő X6-os, nehézemelős helikopter a képek alapján igen meggyőző.

A következő két évben az Airbus projektjéhez igyekszik megnyerni a vállalati ügyfeleket és kiértékelni a különböző modelleket. A tervek szerint a repülő rendkívül sokoldalú lesz. Be lehet majd vetni kőolaj és földgáz kitermeléskor vagy éppen keresési, mentési műveletek során.

Airbus H160 helikopter

Airbus H160 helikopter, prototípusa

A kétmotoros X6 lesz az Airbus Helicopters család legújabb tagja, többek között a szintén mostanában bejelentett H160-as helikopter mellett. A két jármű nagyban hasonlít egymásra, ám az X6-os nehezebb dolgok emelésére is alkalmas, jégtelenítő rendszerrel van ellátva, hogy az extrém időjárás se okozzon neki gondot, és továbbfejlesztett repülésirányító rendszerrel bír.

A koncepció fázis után kerülhet majd az X6 a fejlesztési szakaszba. Az elkészültére tehát még egy néhány évet várnunk kell. A végleges légi jármű megjelenésére valamikor 2020 környékén lehet számítani.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «