fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Aktivitásmérő az aktívabbaknak

0

A Garmin vivoactive HR egy roppant okos és hasznos kis készülék a sokat sportolók, illetve aktív életet élők számára. A rengeteg funkciója mellett immáron azzal is rendelkezik, amit az elődjéből még sokan hiányoltak – nevezetesen pulzusmérővel.

Hogy mitől is válik a vivoactive HR igazán praktikussá? Például a beépített GPS-rendszertől, a nagyszerűen kezelhető érintőkijelzőtől és a jelenleg oly népszerű okos karóráktól vett funkcióktól.

Garmin vivoactive HR

Na meg persze a már feljebb említett pulzusmonitor is igen hasznos tud lenni. Ennek segítségével kiszámítja az elégetett kalóriák számát és jelzi az adott tevékenység intenzitásának mértékét is.

Garmin vivoactive HR

A készülék megtett lépéseinken kívül még a megmászott emeletek számát is rögzíti, sőt még az alvásunk minőségét is figyeli, míg a GPS rendkívül jól jön, amikor futunk, úszunk, kerékpározunk, vagy épp síelünk.

Garmin vivoactive HR

És ha mindez még nem volna elég, bluetooth segítségével a telefonunkkal is összekapcsolhatjuk az eszközt. Mindez lehetővé teszi, hogy a hívásainkat, üzeneteket, e-maileket vagy naptár információkat ezen kövessük nyomon.

Az, hogy az akkumulátora meddig bírja, természetesen attól függ, hogy milyen funkciókat használsz rajta. A cég elmondása alapján akár 8 napig is kibírja – kivéve persze, ha be van kapcsolva a GPS, mert akkor jelentősen rövidebb ideig húzza.

Garmin vivoactive HR

Azok számára pedig, akik beérik egy ennél egyszerűbb aktivitásmérővel, elkészült a roppant sokféle (variálható) szíjjal kapható Garmin vivofit 3. Ez a mindenféle színben és mintában pompázó kütyü már vízálló is egészen 50 méterig.

Garmin vivoactive HR

Mindkét változat az idei év második felétől kezdve lesz kapható. A vivoactive HR 250 dollárért (71.000 forint), míg a vivofit 3 100-120 dollár ellenében (nagyjából 30.000 forint) lesz kapható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «