fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Alain Silberstein Excellence Regulator, egy zseni műhelyéből

0

A Louis Erard és Alain Silberstein együttműködésével készült regulátor két limitált kiadású változatban érhető el, feketében és ezüstben. De mi is az a regulátor? Egy precíziós szerkezet, amely a 17. században született meg, de az idők során elveszítette jelentőségét. Manapság azonban az órakészítők ismét elkezdték gyártani ezeket a szerkezeteket.

Alain Silberstein Excellence RegulatorSilberstein nevét egyedi, vizuálisan lenyűgöző óráiról ismerjük. Műveit vonalak, formák és színek sorozata alkotja, az Excellence Regulator sorozat pedig tökéletes példája művészetének. A karóra feketében és ezüstben szerezhető be, de csak 178 darab készül a két modellből. Az egyik matt fekete számlappal, a másik matt ezüst számlappal rendelkezik.Alain Silberstein Excellence RegulatorAz órákon felfedezhető Silberstein jellegzetes színskálája, valamint szokásos formáinak és vonalainak használata is. A nyíl alakú mutató a számlap közepén helyezkedik el. Tizenkét óránál az órákat követhetjük nyomon, a másodperceket pedig a hat óránál lévő komplikáció mutatja. A járástartalékot a kilenc óránál lévő mutató jelzi. A kézi felhúzású órát egy ETA Peseux 7001 óramű hajtja, amely akár 42 órán át működik egy felhúzással.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «