Audi Sailing Academy: Tengerre magyar!

0

Az Audi már hosszú évek óta jelen van a vitorlássportban, egyfelől mint a nagy hazai versenyek egyik támogatója, másfelől mint az Audi Sailing Team névadó szponzora. A négykarikás márka most az Audi Sailing Academy oktatási központ névadójaként új területre lép: vitorlás oktatási program keretében várja azokat a tanulni vágyókat, akik a hazai vitorlás élet legsikeresebb és legképzettebb vitorlázóitól Majthényi Szabolcstól, Goszleth Marcelltől és Berecz Zsombortól egy hat hajós flottából álló ElYacht ELAN 310-es hajókon sajátíthatják el a szakmai képzést.

ElYacht ELAN 310-es hajókon oktat az akadémia

ElYacht ELAN 310-es hajókon oktat az akadémia

A vitorlázás kétségkívül a korszerű technológiák, a dinamika, az esztétikum és a sportszerű, ám kemény küzdelem sportja, mely tökéletesen illik a négykarikás márka sportos, progresszív és szofisztikált stílusához – mondta Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója, – így ez a sport kiváló megjelenési lehetőség a prémium modelleket kínáló Audi számára, mely jól illeszkedik a vitorlás akadémia szellemiségéhez, szakmai programjához”.

Az Audi Sailing Academy első kurzusa tavaly nyáron indult Balatonfüreden. Az Akadémia flottáját alkotó ElYacht ELAN 310-es hajó, melyet „zsebrakétának” is becéznek, egy olyan multifunkcionális vitorlás, amely kuriózumnak számít saját osztályában. A modellt versenyzéshez és kényelmes sétahajózáshoz fejlesztették ki, így akár a kezdő-, akár a már szenvedélyes vitorlázók is megtalálhatják benne az ideális társat. A twin-rudder kormány és a T-bulb keel ritka kiegészítőnek számít ebben a kategóriában.

Az Audi Sailing Academy kurzusa Balatonfüreden indul

Az Audi Sailing Academy kurzusa Balatonfüreden indul

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «