fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ford design karóra, limitált kollekció

0

Az Erika Tsubaki által irányított Ford Design Futuring Team a vállalat vezető formatervezőivel együttműködve alkotta meg azt a dizájnt, ami most a limitált szériában, mindössze 100 darabos mennyiségben forgalmazott órát jellemzi.

Az egyedi karóra eredetileg egy különleges dizájn-kollekcióhoz készült, ami Milánóban, a világ leghíresebb bútorkiállításán – a Salone Internazionale del Mobile vásáron – volt először látható. A látványos székeket és lámpákat is felvonultató kollekció a márka különleges dizájn-génkészletét hordozta, és magán viselte a bútor- és divattrendek hatását – azt az üzenetet közvetítve, hogy a stílushoz vonzódó vásárlók egyre inkább olyan termékeket választanak, amelyek lenyűgöző formatervet és intuitív technológiát kínálnak.

 A tömör rozsdamentes acél óratest csavarozott hátlappal és füstszürke üveggel készül, minden Ford Design Karórához kézzel varrott, pillangócsatos bőrszíj tartozik. A stopper és naptár funkciókat is kínáló Ford Design Karóra ugyanazt a híres, svájci gyártmányú ETA 7750 automata óraszerkezetet rejti, amit az Omega, a Tissot és a Breitling is használ. A Németországban, kézi munkával készülő, kézzel varrot bőrdobozban kínált óra minden darabja egyedi, gravírozott sorszámot kap, amelyhez aláírt tanúsítvény is jár.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «