Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Állva halni meg

0

A magyar válogatott tagjai hősökké váltak. Mindent megtettek a győzelemért, ám ezúttal a minden is kevés volt. Ugyanakkor viszont elmondhatjuk: van csapatunk!

Az éjjel véget ért. Az álom véget ért. Megszólalt a vekker és fájdalmas a kelés. Erre az álomra viszont mindig jó lesz visszagondolni. Még évek múltán is büszkén és boldog szívvel gondolhatunk majd vissza erre az EB-re.

A fiúk ugyanis erőn felül teljesítettek. Olyan eredményeket értek el, amilyenre előzetesen gondolni sem mertünk. A válogatott jóvoltából az elmúlt napokban futball-láz tombolt szerte az országban. Az éjszakák mindenütt hosszúra nyúltak, a levegőt pedig a fővárostól az aprócska falvakig az elégedettség és a büszkeség mámora hatotta át.

magyarok

A folyamatos sikerek miatt pedig az étvágyunk is egyre csak nőtt. Így aztán az eszünk hiába tudta, hogy a belgák elleni nyolcaddöntő könnyedén jelentheti a végét, a szívünk mélyén mégis bíztunk a sikerben. És ez így is van rendjén. Ezek a játékosok ugyanis rászolgáltak a bizalomra. És most sem éltek vele vissza!

Sajnos el kell ismerni, hogy Belgium egy szinttel előttünk jár. Persze bíztunk benne, hogy az egyéni különbségeket el lehet tüntetni csapatszinten, ám ezúttal nem sikerült. A belga együttes az első perctől kezdve nekünk esett, mi pedig felvettük a kesztyűt. Sajnos a nyílt sisakos csatából nem alakult ki olyan ki-ki párharc, mint a portugálok ellen.

hungary-belgium

Az első félidő egyértelműen a belgáké volt, ám a másodikban sokáig egyenrangú ellenfelek tudtunk lenni. Helyzeteket alakítottunk ki, ígéretes lövéseket eresztettünk meg, ám bebizonyosodott, hogy a belgáknak nem csupán a támadósora félelmetes, hanem a kapusa is klasszis. A meccs végén kockáztatnunk kellett, így beleszaladtunk a késbe. A végére nagy lett a gólkülönbség, ám mindez nem számít. Ettől a ponttól kezdve csak a jövő számít, ami az elmúlt napok fényében biztatónak tűnik.

Van ugyanis csapatunk! Olyan csapatunk, amelyre építhetünk, és amely mögé büszkén állhatunk majd be a közelgő világbajnoki selejtezők alatt, hiszen hatalmas fejlődésen mentek keresztül azóta, hogy Dárdai Pál, majd Bernd Storck átvette az irányítást. Most pedig nyugodtan hátradőlhetünk és élvezhetjük az EB hátralevő meccseit. Az igazán nagy csapatok nagy mérkőzései ugyanis csak most következnek. Azok a nagyok, amelyekhez egyszer mi is fel szeretnénk nőni…

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «