Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Álom luxusrepülő kivitelben

0

Miután idén elindult az első járata, Crystal AirCruises egy egészen új irányt taposott – vagy repült – ki a luxus személyszállítás terén, vendégeik a legfényűzőbb körülmények között utazhatnak a világ minden tájára.

Crytal Skye

Most, a vadonatúj Crytal Skye – ami augusztus 12-én válik a Crystal fényűző flottájának tagjává – megérkezésétől a vállalat azt várja, hogy szolgáltatásuk még magasabbra fog szárnyalni.

Crytal Skye
A Greenpoint Technologies tervezőcsapata álmodta újra a Boeing 777-200LR-t, így a Crystal Skye a világ legnagyobb magánkézben lévő sugárhajtású repülőgépe. A tágas kabinban 88 vendég befogadására van lehetőség.

Crytal Skye
A gép közel 20 órát képes megtenni megállás nélkül, ezért úgy szerelték fel, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a hosszú utakat: 180 fokban dönthető plüss ülésekkel, egy exkluzív társalgóval, egy álló bárral, ahol az utasok kinyújtóztathatják a lábukat, miközben prémium koktélokat szürcsölnek, és a két, legmodernebb eszközökkel felszerelt konyhában készült ételeket élvezik.

Crytal Skye

Az olyan extrák, mint az inasok és egy pohár finom bor Crystal SkyeCellarból csak még tovább fokozzák a hatást, és biztosan feloldják a repülés okozta esetleges feszültséget.
Crytal Skye
A repülőgép szeptember 30-án indul az első útjára, 86 vendéggel a fedélzeten. Hong Kongban fognak felszállni, és egy nyolcnapos út keretében megállnak Nairobiban és Tahitin is, hogy kiélvezzék a fekete homokos tengerpartot. Igazi charter szolgáltatás, hogy a jetnek nincs meghatározott útvonala. Ehelyett a szervező vendég a Crystal AirCruises programmal egészen a fedélzeten felszolgált ételekig személyre szabhatja és megtervezheti az utazást, így ideális választás ösztönző vállalati kiruccanásokhoz, esetleg nagy családok vagy baráti társaságok számára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «