Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Álomhálók

0

A filmtörténelem során számos érdekes és izgalmas képzeletbeli világot láthattunk a filmvásznon, melyet ikonikus rendezők álmodtak meg.

Álomhálók

Ez a különleges hálószoba sorozat ilyeneket próbál felidézni és megvalósítani. A rendezők, akiknek a filmjeiből ihletet merítettek a hálószobák tervezésekor többek között Sofia Coppola, Peter Jackson, Hayao Miyazaki és Wes Anderson.

Álomhálók

Sofia Coppola

A hálószobákat a Neomam Studios tervezte, és mindegyikben egy-egy adott film motívumai jelennek meg. Olyan apró részletekre is figyeltek, mint a tapéta, a világítás, vagy éppen az ágynemű. A képeket nézve elgondolkodtató, hogy a képzelet és a valóság hogyan találkozik.

Álomhálók
A Peter Jackson ihltette hálószoba például a Gyűrűk Ura és a Hobbit témáját dolgozza fel. Derengős fény és sok fafelület jellemzi ezt a szobát. A földes színek használata barátságos, otthonos érzetet kelt bennünk.

Álomhálók

Ezzel ellentétben a Sofia Coppola által ihletett Marie Antoinette témájú szoba dekadens pasztell színei sokkal élettelibbek, vidámabbak.

Álomhálók

Hayao Miyazaki

Álomhálók

Tim Burton

Peter Jackston szobája

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «