Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Álomvilla Beverly Hills-ben

1

Ez a luxusvilla Beverly Hills-ben található, a pontos címe sem titok, 1201 Laurel Way, a ház ugyanis eladó. A 36 millió dolláros ár első pillantásra kicsit soknak tűnik, de ha figyelembe vesszük a különleges szolgáltatásait valójában szinte már barátinak is mondható.

A Whipple Russell építész által tervezett teraszos kialakítású házból csodálatos kilátás nyílik Los Angelesre. A lélegzetelállító panoráma mellett azonban a ház formai megoldásai és szolgáltatásai is párját ritkító luxust képviselnek.

Egy Beverly Hills-i villa esetében teljesen természetes, hogy úszómedencével is rendelkezik, ami itt is megtalálható. Azonban ez a szabadtéri uszoda igazán különleges, mivel egy csatornarendszerrel kombinálták, aminek köszönhetően körbeúszhatjuk az egész villát, miközben a helyenként alkalmazott akril falaknak köszönhetően a káprázatos Los Angelesi panorámában is gyönyörködhetünk.

A megfelelő térérzet és az átláthatóság fontos szempont volt a tervezés során, így például a több autó számára is elegendő helyet biztosító garázs is üvegfallal rendelkezik. A meglepetéseknek ezzel még nincs vége. Esténként a mesterséges “tábortűz” körül is ejtőzhetünk a szabadban kényelmes bőrkanapékon ülve, miközben hatalmas kültéri televízió szórakoztathat bennünket.

Természetesen a külső mellett a ház belsőépítészeti megoldásai is hasonlóan igényesek. Így belül több hálószoba és fürdőszoba, hatalmas konyha és étkező, üvegfalú bortároló „pince” és saját mozi terem szolgálja a kényelmet.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Mediterrán luxus Los Angelesben • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «