Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Johnny Depp vőlegény lett

0

A Transzcendens című filmjét Pekingben reklámozó Johnny Depp megerősítette a hónapok óta tartó találgatásokat felvillantva bal kezén viselt jegygyűrűjét, és közvetve elismerte, hogy vőlegény.

“Az, hogy női gyűrűt hordok az ujjamon, nyilván elárul. Nem túl kicsi” – közölte a népszerű filmsztár egy eljegyzésére vonatkozó kérdésre, majd felmutatta a gyűrűs ujját díszítő gyémántgyűrűt.

Az ötvenéves Depp 2012-ben szakított a francia színésznővel és modellel, Vanessa Paradis-val, akivel 14 évig élt együtt és akitől két gyereke született. Az utóbbi hónapokban elterjedt, hogy eljegyezte Amber Heard 27 esztendős színésznőt, aki a közelmúltban Kevin Costnerrel játszott a 3 nap a halálig című akciófilmben.

Depp a Kínában április 18-án debütáló Transzcendens című produkcióban haldokló tudóst alakít, akinek agyát egy számítógépre telepítik, hogy szelleme tovább élhessen. A színész szerint ebben a sci-fiben az a megdöbbentő, hogy a filmvásznon látott technológia zöme már ma is létezik, és a mesterséges intelligencia megteremtésétől a tudósok szerint sem járunk már túl messze.

Depp arról is beszélt, hogy a filmben a feleségét alakító Rebecca Hallnak pillanatok alatt kell döntenie arról, hogy átmentse-e a tudatát a számítógépre, amikor kiderül, hogy szerelme haldoklik. “Nagyon különös döntés, de a szerelméért mindegyikünk megtenné” – fűzte hozzá.

A korábban operatőrként dolgozó Wally Pfister rendezésében amerikai-kínai-angol koprodukcióban készült filmet április közepétől vetítik a magyar mozikban.

 (MTI)

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «