Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Amerikai ratrak

0

A GMC ezúttal a Sierra 2500HD Denali 4WD terepjáróját vette alapul, és átalakította egy lánctalpas járgánnyá, mellyel kényelmesen közlekedhetünk mély hóban is. Az ‘All Mountain’ koncepcióautó egészen szokatlan látványt nyújt majd a hófedte hegyoldalon.

GMC hójáró terepjáró

A recept nagyon egyszerű: vegyünk egy terepjárót, és a négy kerekét alakítsuk át lánctalpassá. Így a járgányunk akár a legmeredekebb havas hegyoldalon is gond nélkül felmegy.

GMC hójáró terepjáró
Az elmúlt időszakban a Nissan is kísérletezett hasonló autókkal, például a múlt januárban Montrealban bemutatott Rogue Warrior modell is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a GMC prototípusa, bár ez utóbbin egyértelműen látszik, hogy amerikai.

GMC hójáró terepjáró
A gigantikus ‘All Mountain’ koncepció egy ijesztően nagy 6,6 literes turbódízel motort rejt a karosszéria alatt. Az összteljesítmény 445 lóerő, az autó egy 6 sebességes automata váltóval hajtja meg a négy darab ‘Mattracks 150’-es lánctalpat.


Ez egyenlőre egy koncepció, tehát csak a prototípus létezik az ‘All Mountain’ modellből. De akinek ilyesmire fáj a foga, találhat a piacon hasonló járgányokat, például a ‘TruckTracks Track n Go’ rendszert, ami körülbelül 25 ezer dollárba kerül és 15 perc alatt felszerelhető bármilyen négykerékmeghajtású terepjáróra.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «