Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Amikor az ember és a karóra összefog

0

Emmanuel Dietrich, a jól ismert karóra tervező, körülbelül 5 évvel ezelőtt döntötte el, hogy megvalósítja saját vízióját. A karórákat az emberi test vitális részeként látja, így az O.Time kollekciót a természetes szépség ihlette. Ágak, levelek, csillagok jelennek meg az óralapon.

Dietrich O.Time kollekció

Dietrich kovácsolt karbon tokkal látta el az újabb modelleket, ami néhány modellen színt is kapott. A karbon könnyebb, mint az acél, és tartós is. Az OT-2 modell piros, az OT-4 kék, az OT-6 pedig narancs tokot kapott, az OT-1 Carbon Luminescent tokja pedig zöld Super-LumiNovaban pompázik.

Dietrich O.Time kollekció
A nagy 48×46 mm acél és fekete PDV óratok egy automata Miyota szerkezetet rejt, a számlap négy rétege egyfajta 3D-s hatást kelt, amiben két színes, levél alakú mutató látható. Egy csillag található a kis másodperc számlálón, míg egy fekete csipkézett nap fedi a 24 órás kijelzőt.

Dietrich O.Time kollekció
Cserélhető szíjak is járnak a modellekhez, amiket könnyen lehet váltogatni köszönhetően az óratokba integrált fogantyúnak, amin keresztül akár a bársonyos nubuk bőr vagy a kígyóbőr szíjat is rögzíthetjük.

Dietrich O.Time kollekció

A Dietrich weboldalán ezen kívül még más szíj is megtekinthető, ára 1.850- 1.950 frank között változik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «