Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Andy Murray teniszező mutatta be a Jaguar dinamikus új kombi modelljét

0

A kétszeres wimbledoni bajnok rántotta le a leplet az új Jaguar XF Sportbrake modellről, majd elhelyezte benne nagyra becsült wimbledoni kupáját, amely angliai körutazásra indulva hivatott megihletni a játékosok következő generációját

Jaguar XF Sportbrake

A Jaguar a Wimbledoni Teniszbajnokság hivatalos autóipari partnere, amelynek tiszteletére a prémium kombi modellt a legendás centerpálya másolatán leplezték le.

Jaguar XF Sportbrake
Az XF Sportbrake a gyártás tizedik évében csatlakozik a többszörösen díjnyertes XF szedánhoz. Az XF 2007-es bevezetés óta csaknem 200 különböző nemzetközi elismerésben részesült. Az új Sportbrake szedán fivéréhez mérhetően lenyűgöző menetteljesítményt, formatervet és technológiát kínál, ám ehhez fokozott praktikumot és még kedvezőbb helykínálatot társít.

Jaguar XF Sportbrake
A sportautókat idéző vezethetőséget, praktikus, 565 literes csomagtartót, valamint fejlett kényelmi és biztonsági funkciókat kínáló XF Sportbrake a Jaguar formatervezési és technológiai tudásának legjavát nyújtja. Emellett kivételesen áramvonalas: közegellenállási együtthatója (Cw) csupán 0,29.

„A Jaguar ikonikus poszterei az ötvenes években kecses, sebes és tágas autókat ábrázoltak A XF Sportbrake pontosan ezeket az értékeket valósítja meg a XXI. századi családok részére, lenyűgöző megjelenésével, sportautós dinamikájával és a legkülönfélébb aktív életmódokat támogató szállítókapacitásával.”

Jaguar XF Sportbrake
Az innovációk között említést érdemel az ösztönösen használható, kézmozdulattal vezérelhető árnyékoló, amely a Sportbrake hatalmas panoráma-napfényteteje elé húzható; a vezető éberség-felügyeleti rendszer, amely észleli, ha elfáradt a vezető, vagy a vízálló Activity Key, amit intenzív sportolás közben is magunknál tarthatunk. További opcióként kérhető utastéri levegő ionizációs funkció, amely a levegőt megtisztítva óv a környezeti szennyeződéstől, javítva az utasok egészségét és közérzetét.

Jaguar XF Sportbrake
Az automata szintszabályozás hátsó felfüggesztés zökkenőmentes rugózást kínál, még akár 2000 kilogrammos utánfutó vontatása esetén is. Az XF Sportbrake a Jaguar fejlett, tiszta és takarékos Ingenium négyhengeres benzin- és dízelmotorjaival kapható, a CO2-kibocsátás akár 118g/km. A nagyteljesítményű hathengeres erőforrások között említhetjük a 380 lóerős, karakteres 3.0 V6-os benzinmotort, vagy a 300 lóerős TDV6 dízelt, amely 6,6 mp alatt éri el a 100 km/órát.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «