Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Apró tengerparti házikó

0

A ‘Zup-a’ nevű lengyel design és építészeti stúdió legújabb fejlesztése ez a nyers faburkolatú kis tengerparti nyaraló. A házban minden megtalálható, ami egy nyaralóban szükséges.

‘Cabin By the Sea’

A ‘Zup-a’ csapatának célja az volt, hogy egy olyan nyaraló készüljön, ami közel van a természethez. Maga a környezet is inspirálóan hatott a tervezőkre, a munka során a legfontosabb az volt, hogy tökéletes harmóniát alkosson az épület az azt körülvevő természetes közeggel. Olyan profi megoldásokat alkalmaztak a házban, hogy az többek között képes az esővíz újrahasznosítására a konyhában de akár a fürdőszobában is.

‘Cabin By the Sea’

Az épület középpontjában a nappali áll, köré csoportosul a többi helyiség, a hálószobától elkezdve a fürdőszobán át, egészen a konyháig és a kis dolgozórészig.

 

Stílusát tekintve leginkább a modern, de mégis rusztikus hangulat dominál. A teraszon ülve relaxálhatunk, miközben a tenger hullámainak csobogását hallgatjuk a naplementét csodálva.

‘Cabin By the Sea’

A ‘Cabin By the Sea’ névre keresztelt nyaraló ára körülbelül 9 millió forint lesz Lengyelországban, és valószínűleg hasonló áron lesz rendelhető más országokban is.

‘Cabin By the Sea’

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «