Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Aqueous 120 – szuperjacht a napfény szerelmeseinek

1

A Facheris Design legújabb gyöngyszeme a lehető legnagyobb üvegfelületekkel rendelkezik, és mindez egy új tervezési filozófia gyümölcse.

A gyönyörű koncepció jacht az Aqueous 120 tervezője, a Facheris Design az autógyártásban már bevált módszert követte a jacht megalkotásakor. Az arányok és az aerodinamikai jellemzők meghatározását követően egy modellt készítettek a további vizsgálatok elvégzése érdekében.

Aqueous 120

A forma megalkotásakor természetesen a kényelem és a praktikum is fontos szempont volt, ezért a jacht hatalmas 400 négyzetméteres fedélzettel rendelkezik, ahol egy nagy feszített víztükrű medence, napvédő, egy dupla nappali és bár is található.

Aqueous 120

A jacht ezen kívül két nagyméretű garázzsal is rendelkezik, ahol elférnek a jet skik és az egyéb játékszerek, míg az elülső fedélzeten napozó terasz, helikopter leszálló és egy jacuzzi fokozza a hajó kényelmét.

Aqueous 120

Az aqueous 120 fő jellegzetességét azonban a felépítmény és a hajótest nagy részét kitevő hatalmas üvegfelületek adják, aminek eredményeképpen a természetes fény a jacht összes kabinjába, a szalonba és a közösségi terekbe is eljuthat.

Aqueous 120

A tervezők a luxus mellett a környezetre is gondoltak, ezért a jacht mozgatásáról egy alacsony károsanyag-kibocsátású hibrid erőforrás gondoskodna.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: A legmenőbb dupla fedélzetű luxus jacht koncepció • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «