fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Milla Jovovich az “Áramló éjszakában”

0

A világhírű színésznő és modell, Milla Jovovich számos más európai híresség oldalán tűnik fel egy magával ragadó művészeti alkotásban: az ’Az áramló éjszaka’ című interaktív produkciót a londoni Printworks rendezvényközpontban állították színpadra.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich

Milla Jovovich

A sztorin Milla Jovovich kalauzolta végig a vendégeket, akik egy lendületes áramlat közepén találták magukat. Ezt a lendületet a Toyota C-HR ’áramló’ dizájnja ihlette, amely azt az érzetet kelti, hogy az autó folyamatosan mozgásban van – még akkor is, ha egy helyben áll. A részvevők maguk is reflektorfényben kerültek, s az élő performansz szereplőiként interaktív színészként azonosulhattak a sok-sok jelenet különböző karaktereivel.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich

Giorgia Palmas

A váratlan és izgalmas fordulatokban bővelkedő jelenetek mindegyikét az autó egy-egy jellegzetessége inspirálta: némelyiket a lenyűgöző menetdinamika vagy a stílusos, gyémánt-motívumokra épülő dizájn, némelyiket pedig a kifinomult belső tér vagy a koncertélményt kínáló JBL hangrendszer.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich
Az utazás Berlinben kezdődött, ahol a vendégek egy C-HR volánja mögött találták magukat, amint végigsuhannak a város utcáin a Berlini Nemzetközi Fényfesztivál innovatív kivetített képei közt. Berlinből szinte észrevétlenül váltott át a helyszín Milánóra, ahol egy csúcskategóriás divatbemutatón, paparazzókkal körülvéve merülhettek el a kifutók világában.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich

Guerlain Chicherit

A vendégeket Fabio Attanasio olasz divattervező, a ‘The Bespoke Dudes’ alapítója és Giorgia Palmas olasz topmodell kalauzolta el egy olasz divatbemutató színfalai mögé. A különleges show sztárja maga a C-HR volt, amely egy tükörfalú térbe zárva forgott, minden szögből feltárva dinamikus dizájnjának legszebb és legelegánsabb részleteit.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich

A vendégek ezután egy párizsi kaszinó rulettasztala körül tolongva várták, hogy Etienne Pradier francia krupiéként játékba hívja őket. Ám alig tették meg tétjeiket, máris a francia rallypilóta, Guerlain Chicherit autójában eszméltek, aki szédítő tempóban száguldott velük egy gigantikus, kivetített rulettasztal körül, bemutatva az autó menetdinamikáját, áramló mozgását és precíz irányíthatóságát.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich

Alex Kratena és Simone Caporale

A következő város Barcelona volt, ahol a vendégel egy flashmob-stílusú előadás közepébe csöppentek; a tömeget a spanyol DJ Cuartero tartotta mozgásban egy olyan zenével, ami a C-HR tökéletes hangzású JBL hangrendszeréből áradt. Az utazás utolsó állomása egy londoni bár volt; itt az innovatív mixer-duó, Alex Kratena és Simone Caporale várta a vendégeket, akikhez aztán Milla is csatlakozott.

A rendezvényt egy olyan csapat hozta össze, amelyet a világ legjobb színházi és műszaki tehetségei alkottak, és akiket Jonny Grant és Hamish Jenkinson kreatív igazgatók irányítottak, a produkció mögött pedig Jessica Rees Middleton állt vezető producerként.

„Nagyon örültem, amikor felkértek erre a produkcióra, mert imádom az olyanfajta interaktív színházat, amely minden nézőt beszippant, és amelyben mindenki a maga egyedi, senki máséra nem hasonlító élményét éli meg. Mindig is szerettem volna részt venni valami ilyesmiben, így fellelkesedtem, amikor a Toyota felkeresett ezzel az ötlettel, és azonnal tudtam, hogy részt akarok venni a dologban.

Áramló éjszaka - Milla Jovovich

A C-HR a Toyota teljesen újfajta koncepciója, amelynek egyedisége a stílusban és a minőségben gyökerezik. Ez az autó elképesztően gyönyörű, belül pedig hihetetlenül stílusos. Ez a márka mindig a ’jobbításra’ törekszik a dizájnban és minden másban is, én pedig nagy rajongója vagyok ennek a filozófiának. Igencsak kreatív kihívást jelentett mindezt életre kelteni, de végül mi is megtaláltuk a magunk áramlatát… és reméljük, hogy mindenki, aki részt ezen az eseményen, ösztönzést kapott arra, hogy felfedezze önmagában a saját, tökéletes flow-t!” – fogalmaz Milla Jovovich.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «