Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ares X-Raid – “az olasz Mercedes”

0

Unod már a megszokott Wranglereket és G-osztályokat, de nem vagy biztos benne, hogy megbirkóznál egy Rezvani Tankkal? Az Ares Design neked találta ki legújabb átalakított Mercedes Mercedes-AMG G63 autóját, az X-Raid modellt. Az Ares modelljébe 200 lóerővel erősebb motort építettek be, míg a tömeget sikerült közel 200 kg-mal csökkenteni.

Ares X-Raid

Az Ares ebben az évben költözött egy – a korábbinál jóval nagyobb – 190 ezer négyzetméteres gyárba az olaszországi Modenába. Az X-Raid modellel szinte teljesen új köntösbe öltöztették a már jól megszokott Mercedes kocsit.

Ares X-Raid

A mai G-osztályok szinte alig változtak az eredeti modell megjelenése óta. A SUV éles vonalai a mai napig megállják a helyüket az utakon, azonban aki valami újra vágyik, annak szól most ez az autó.

 

Az Ares átalakított G-osztályában több helyen használtak alumínium, illetve szénszálas alkatrészeket, ennek köszönhető a jelentős súlycsökkenés. A lapos tetőkialakításon és a szögletes éleken nem változtatott az Ares, de a jármű összképe mégis megváltozott.

Ares X-Raid

A kocsi 22”-es kerekeken gurul. Az átalakított Merci szinte bármilyen terepviszonyon megállja a helyét.

Ares X-Raid

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «