Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Átiratok – Dacia Duster

0

A Dacia Duster megjelenése óta fantasztikus karriert futott be és még a legszkeptikusabbakat is levette a lábukról. Az ember nem is gondolná, hogy igen komoly rajongó táborral bír a román modell, sőt számos átirat is készült belőle.

Már az is egyfajta elismerésnek számít, hogy számos tuning cég is komolyan foglalkozott a Dacia Duster átépítésével. A rutinnal rendelkező cégek esetében ez akár ujjgyakorlat is lehet, azonban született egy-két egyedi rajongói változat is, hovatovább a dizájnerek fantáziáját is megmozgatta a modell.

Az egyik legfrissebb dizájner koncepció. A 3D tanulmány ugyan szembefut mindennel, amire a Duster hivatott, de azért jó a szemnek ez a változat is. Természetesen a műszaki paraméterekről egy szó sincsen a a társított leiratban.

Dacia Duster Tuning

Dacia Duster Tuning

Dacia Duster Tuning

Dacia Duster Tuning

Ez az egyedi változat, igen szépre sikeredett, kicsit amerikás feelinget sugároz.

Dacia Duster Tuning

Ez pedig már egy hozzáértő csapatmunkája:

Dacia Duster Tuning

Tulajdonképpen még hivatalos pick-up változat még nincs is, illetve tudunk egy cégről, aki kis szériában készít kis teher verziót. Ez azonban bizton állíthatjuk, hogy nem az ő kezük munkája.  De úgy tűnik mást megihletett platós opció. Mondjuk ez a militari verzió kevésbé vidám átirat, de feltehetőleg van a világnak olyan fertálya, ahol harapnának erre.

Dacia Duster Tuning, pick up

A teljesség igénye nélkül a sort a Limo verzióval zárjuk, amivel úgy vagyunk, hogy van ilyen is, de különösebben nem dobogtatta meg a szívünket.

Dacia Duster Tuning, Limo

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «