Atlétákra fejlesztve

0

Több mint két évvel ezelőtt a Nike Vision csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy újraalkotja a sportolók szemüvegét. Túl sokat már nem tudtak hozzátenni a piacon elérhető termékekhez, ezért a tervezők elhatározták, hogy kizárólag az atlétákra fókuszálnak.

A Nike legújabb, sima és ultrakönnyű napszemüvege a legújabb lencseanyagot kombinálja a gyorsasággal. Az egy darabból álló modell egybefüggő kilátást biztosít, melyet semmiféle ragasztás vagy illesztés nem tör meg, így megvédi viselőjét az összes elemtől.

Nike Vision, napszemüvegek

A Nike a siker elérése érdekében összeállt a Zeiss Optics-szal, hogy a lehető legtisztább kilátás biztosítsák a használóknak, a teljes látókör élményét és a lehető legpontosabb érzékelést.

Nike Vision, napszemüvegek

A szemüvegnek, formai kialakításának köszönhetően, gyakorlatilag tökéletes a felülete. A szélcsatorna technikájának köszönhetően, magas igénybevétel mellett tesztelték még a légellenállását is.

„A szemünk testünk vezére. Az egyik legalapvetőbb szervünk, mely kapcsolatot tart a külvilággal. Szerettük volna a sportolók szemével látni, érezni, mit élnek át, amikor suhannak a pályán” –mondta Carl Allen, a Nike Vision vezető tervezője.

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «