Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Átszabott luxus – Mercedes-Maybach

0

A Mercedes-Maybach Pullmant gyakran láthatjuk királyi esküvőkön, Oscar díjátadó gálákon. Olyan eseményeken, amikor valóban stílusosan illik megérkeznie a sztároknak.

Mercedes-Maybach S650 Pullman

A 6,4 méter hosszú limuzin még a leghosszabb Rolls-Royce-nál, a Phantom VIII Extended Wheelbase modellnél is több, mint fél méterrel hosszabb.

A legutóbbi S600 Pullman 2015-ös debütálása óta státusszimbólummá vált a rockzenészek, királyi családok tagjai és tehetős hírességek körében. A Mercedes-Benz ezúttal frissítette a Pullman modellt, növelte a teljesítményt, és számos más újdonsággal is meglepett minket.

Mercedes-Maybach S650 Pullman

Az új Mercedes-Maybach S650 Pullman kívülről is eltér elődjétől, többek között a hűtőrácsokon változtattak a mérnökök. A fényszórókat és a hátsó lámpákat LED-re cserélték, és a kipufogókat is valamelyest lekerekítették.

Mercedes-Maybach S650 Pullman

A limuzin belsejében ún. “vis-à-vis” elrendezésű ülések kaptak helyet, az utasok számára ugyanis 2-2, egymással szembefordított bőrfotelt találunk. Annak érdekében, hogy a sofőr ne zavarja az utastérben történő bizalmas beszélgetést vagy bensőséges pillanatokat, az elválasztó ablak egy gombnyomásra elhomályosul. A többi ablakon a 60-as és 70-es évek Mercedes 600 Pullmanjaiban már megszokott stílusú függönyök kaptak helyet.

Mercedes-Maybach S650 Pullman

A motoron is változtattak, az új modell motorházteteje alatt ugyanis egy V12-es, 621 lóerős, 6 literes turbódízel dolgozik. Egy ekkora méretű autónál meglepő lehet, hogy csupán 6,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. A tulajdonos kívánságára a kocsi rendelhető egy 6,3 literes verzióban is, ami 888 lóerős teljesítményt jelent.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «