Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Audi e-Tron: autó a jövőből

0

Frédéric Le Sciellour-t az 1928-as Audi R Imperator inspirálta mikor megtervezte a futurisztikus Audi e-Tron Imperatort a 2028-as évre.

Audi e-Tron

Ekkor fogják ugyanis az Audi fennállásának 100. évfordulóját ünnepelni, így a modell a luxusautó márka jövőképe. A guruló szárnyas ajtókkal ellátott járművet alacsonyabbra tervezték, és habár a SUV kategóriájába sorolható, egy sportkocsi teljesítménye rejlik benne.

Audi e-Tron

A vezető látótere nincs megszakítva, mivel a klasszikus szélvédő helyett átlátszó pillérekből áll össze a tető, így a vakfoltok soha többet nem jelentenek problémát, főleg, hogy önvezetőre tervezték az Audi e-Tron Imperatort.

Audi e-Tron
A fényűző belső tér futurisztikus technológiával párosult. A kabin közepén az utasok megnézhetik az aktuális város térképét 3D-ben, miközben az autó hátuljában hűs italokat kortyolnak.

 

A teljesen érintőképernyős műszerfal biztosítja az összes szükséges információt az autóról, még talán az utasok hangulatát is beleértve, az AI technológiától függően.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «