Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Audi RS7, a világ leggyorsabb páncélozott autója

0

A páncélozott autók és sebesség nem egy oldalon szerepelnek a szótárban, azonban az Audi most ezt meg tudja cáfolni. Az AddArmor egy Audi RS7 modellt szerelt fel, így ez a négykerekű vált a világ leggyorsabb páncélozott autójává.

AddArmor APR RS7

Az AddArmor APR RS7 polikarbonáttal erősített kasztnival rendelkezik, valamint golyóálló üvegekkel. A keret nélküli ablakoknak polikarbonát keretet adtak, hogy erősebbek legyenek, így tízszer erősebbé váltak. Az AddArmor szerint ez állandó támadás ellen is védi utasait, és még egy 44-es Magnum lövéseit is kivédi.

AddArmor APR RS7
A felszerelés összesen 90 kilogrammal növeli az Audi súlyát, amit a 760 lóerő és 1085Nm nyomaték kompenzál. A gép 2.9 másodperc alatt van 100-on, legnagyobb sebessége pedig 325 km/óra is lehet. A Pirelli P Zero Run Flat abroncsok pedig akár 50 kilométert is meg tudnak tenni az után, hogy darabokra lőtték őket.

 

„Az APR RS7 modellel meg akartuk mutatni, mire képes manapság a technológia. A felszerelés súlya csekély, így egzotikus sportkocsik, de még elektromos járművek is páncélozottá tehetők úgy, hogy az nem megy a teljesítmény és sebesség rovására.”

 

A hangágyú, elektromos kilincssokkoló és paprika spray elmaradhatatlan kellék az autóhoz, valamint a vakító fényszórórendszer is hozzá tartozik.

AddArmor APR RS7

A csomagtartóban pedig kényelmesen elférnek a fegyvereink. Az éjjellátóról se feledkezzünk el, gázmaszkokról és tiszta levegővel teli tartályokról, amelyek jól jönnek vegyi támadás esetén.

AddArmor APR RS7

Persze az autó közvetlen összeköttetésben áll a rendőrséggel, így ha bármi történik, máris útnak erednek értünk. Az AddArmor RS7 205 ezer dollártól már elérhető.

AddArmor APR RS7

AddArmor APR RS7

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «