Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Aukcióra bocsátották az 1 millió dollárból épült kétéltű Dobbertint

0

Mindig is arról álmodtál, hogy saját versenyautód vagy épp saját hajód legyen? Nos, a Dobbertin Hydrocarral mindkettő megvalósulhat, köszönhetően a jármű innovatív dizájnjának.

Dobbertin Hydrocar

Először 2004-ben mutatták be, majd 2010-ben fejezték be a kétéltű jármű tesztelését, melyet Rick Dobbertin alkotott, és 10 évbe telt megépíteni, a költségek pedig elérik az 1 millió dollárt. Most pedig a Worldwide Auctioneers árverezi el a „félig menő járgány, félig mérnöki csoda” gépet.

Dobbertin Hydrocar
A Dobbertin Hydrocar a szárazföldi járműből pillanatok alatt változik vízi géppé. Amikor a vízbe ér, a sárvédője majdnem nyolc centivel alacsonyabb lesz, hogy teljes hosszában stabillá váljon. A Bill Mitchell versenymotor, amely 762 lóerőt állít elő, majd a Rollo 6-lapátos rozsdamentes acél propellert hajtja.

Dobbertin Hydrocar

Ugyanakkor, a földön a jármű első kerékhajtással, rozsdamentes acél fékekkel és első és hátsó felfüggesztéssel működik.

Dobbertin Hydrocar
A Corvette Velocity sárga festés kiemeli a jármű erőteljes teljesítményét, az autó kézi kialakítású külső részének központi eleme a rozsdamentes acélból készült bukókeret és bukócső.

Dobbertin Hydrocar

A belső rész olyan, mint egy pilótafülke, van benne 45 vezérlőgomb, LED monitor, VDO mérőkészülékek és három hidraulikus kar, amelyek a stabilizátorok, tengelyek és kerékdobok mozgását vezérlik. Továbbá egy egyedi, beépített pótkocsi egészíti ki az innovatív járművet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «