Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Autók a fa alatt

0

Kylie Jenner jégkék Rolls-Royce Wraith-jétől Simon Cowell Lamborghini Urus-án át 50 Cent új Rolls Phantomjáig és Lamborghini Aventadoráig a sztárok igazi nagyágyúkat zsebeltek be ebben a szezonban.

Autók a fa alatt

Az autó rajongó Curtis „50 Cent” Jackson III Instagramon villogott hófehér Rolls-Royce Phantomját, amit a Bespoke Motor Grouptól vett át december 23-án. Még a 440 ezer dolláros nyugtáról is kiposztolt egy képet – később ezt törölte – a kulcsokkal együtt az alábbi szöveggel: „Ha úgy van kedvem, megszerzem.”
Egy nappal később, karácsony estéjén egy másik képen is láthatott a közönség egy képet a legendás rapperről és meg a sikeres vállalkozóról egy Lambo Aventador S-ben – ára 417,650 dollár.

Autók a fa alatt

50 Cent új Aventador S. Photo: Courtesy of @50cent/Instagram.

Eközben Angliában az America’s Got Talent zsűritagjával, Simon Cowellel volt tele volt tele a sajtó, amint vadonatúj, éjfekete 2019-es Lamborghini Urus SUV-jával hagyta el londoni otthonát.

Autók a fa alatt

Simon Cowell. Photo by Dymond/Thames/Syco/Shutterstock.

A köztudottan benzinimádó 59 éves Cowell (aki nemrég 1 millió dollárt költött egy egyedi E-Type alapú Jaguar Eagle Speedsterre), nem tudta visszatartani az izgatottságát, amikor a 640 lóerős szuper SUV legördült a trailerről.

Autók a fa alatt

Lamborghini Urus. Photo: Courtesy of Automobili Lamborghini.

Nem lenne igazi a karácsony néhány új szuperluxus járgány nélkül a Kardashian családnál sem. A friss anyuka Kylie Jenner az Instagramon áradozott jégkék Rolls-Royce Wraith kupéjáról.

Autók a fa alatt

Kylie Jenner. Photo by Broadimage/Shutterstock.

Az új Wraith, aminek egyedi világoskék bőr belseje,egy csillagfényű teteje és „Kylie Jenner” feliratos futófelületei a garázsában egy másik Wraith és a 1,4 millió dolláros Ferrari LaFerrari mellett kapott helyet, utóbbit csak néhány hónappal ezelőtt kapta Jenner barátjától és gyermeke apjától, Travis Scott rappertől.

Autók a fa alatt

Kylie Jenner’s Wraith with personalised badging. Photo: Courtesy of @kyliejenner/Instagram.

Scott (igazi nevén Jacques Berman Webster II) karácsonya szintén az autók körül forgott, de nem ő kapott, hanem inkább a Télapót játszotta. A ünnepi partiján West Hollywoodban négy nappal karácsony előtt Scott egy teljesen fekete Tesla Model X-el lepte meg managerét, David Stromberget, aminek értéke 100 ezer dollár.

Autók a fa alatt

Travis Scott Tesla X Photo: Courtesy of @DavidStromberg/Instagram.

Karácsony előtt pedig nem sokkal egy videót osztott meg az Instagramon, amiben anyukájának egy új Range Rover kulcsait nyújtja át az anyukájának, és egy Porsche Panameraét az apjának.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «