fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Automatikus bornyitó

0

Tartja a mondás, hogy üveg még soha nem maradt zárva, hiszen az emberi leleményesség ilyenkor nem ismer határokat. Azonban sok esetben a még megfelelő eszközzel is birkózni kell a palack felnyitásáért. Ennek most vége, ugyanis Elliot Cohen találmánya nagyúri mozdulattá tette ezt az aktust.

Elliot Cohen legújabb találmánya az automatikus bornyitó egy igazán praktikus eszköz. Cohen bornyitója nem csak a fóliát szedi le a palackról, de a nyomásérzékelő szenzorja révén automatikusan a dugót is kihúzza belőle.

Automatikus bornyitó

A csúszásmentes, puha szilikon borítású eszköz minden helyzetben kényelmes és biztos fogást garantál.

Automatikus bornyitó

A gyorsan tölthető akkumulátora révén pedig a kis elektromos szerkezettel 60 borospalackot is kinyithatunk két feltöltés között.

Automatikus bornyitó

Az üveg nyakát először a bal oldali lyukba kell behelyezni, majd miután a szerkezet levágta a fóliát a palackról áttesszük az üveget a jobb oldali lyukba, majd az egy gomb megnyomásával az eltávolítja a dugót a palackból.

Automatikus bornyitó

Miután pedig kihúztuk a palackot a szerkezetből a gomb ismételt megnyomásával a dugótól is egyszerűen megszabadulhatunk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «