Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

AutoUber – az űrtaxi

0

Az AutoUber az önjáró autók legújabb koncepciója, illetve a taxizás forradalmasított verziója. Személyre szabható, fenntartható és biztonságos. Leginkább ezekkel a jelzőkkel lehetne leírni az AutoUber koncepciót.

A modern kor legfontosabb forrására épít, ez pedig az információ. Párosítani lehet a felhasználó profiljával, így az autó megtanulja kiszolgálni gazdáját.

AutoUber, űrtaxi

Az automata kocsi pontosan tudja, hogy milyen klímára vágysz utazás közben vagy éppen milyen zenét szeretsz hallgatni. Gyorsan elvisz téged oda, ahová menned kell, miközben lazíthatsz vagy tanulhatsz, dolgozhatsz.

AutoUber, űrtaxi

Ráadásul az utastér hatalmas. Minden lehetséges négyzetcentimétert felszabadítottak a tervezők, hogy tágas belső teret élvezhessenek az utasok.
Az önjáró autók jelentik a közlekedés jövőjét.

AutoUber, űrtaxi

A személyre szabott szolgáltatások révén alkalmasak lehetnek az életminőség fokozott javítására. A tervezőcsapat kiemelte azt is, hogy manapság egyre több baleset történik az utakon. Mindenkinek vannak személyes tapasztalatai olyan sofőrökről, akik ész nélkül váltogatják a sávokat és száguldoznak a városban.

AutoUber, űrtaxi

Az ehhez hasonló autók biztonsági szolgáltatásai ebben is új dimenziót képesek nyújtani. A 360 fokban érzékelő szenzorok, a kitérő technológia, gyalogosfelismerő rendszer mind-mind rendkívül hasznosak lehetnek a balesetek megelőzésében.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «