Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az Airstream legújabb modellje

0

Az Airstream az ikonikus alumínium lakókocsijaival szerzett magának hírnevet, és nem akar eltávolodni a rendkívül népszerű forgatókönyvétől. A cég legújabb kempingautója feltűnően és büszkén viseli a híres ezüst héjat, de egy modern és minimalista megközelítéssel a belső tér esetében.

Airstream Globetrotter

Az Airstream bemutatta 2018 modelljét, ami egy főhajtás a cég eredete előtt, amikor Wally Byam és egy barátja körbeutazta Európát egy ilyen lakókocsiva, amire a „Globe Trotters” szavak voltak ráfestve.

Airstream Globetrotter
Ez 70 évvel ezelőtt történt, és kívülről úgy tűnik, hogy az Airstream nem sokat változtatott azon, ahogy a kempingautóit tervezi. A 27 láb hosszú Globetrotter az Airstream híres szegecselt alumíniumába van burkolva, és közösen építették a brit Astheimer Limited dizájn stúdióval, akiknek a portfóliójában a jachtoktól az autókon át a síbakancsokig sokféle termék szerepel.

Airstream Globetrotter
Az Airstream minden szaktudását latba vetette, hogy elkészítse Globetrotter enteriőrjét, amit egyértelműen a komoly szofisztikáltsággal párosult letisztult, íves dizájn uralja.

Airstream Globetrotter

A rozsdamentes acél mosdó a Corian munkalapba van süllyesztve, mellette egy három égős tűzhely, továbbá a konyha része egy hűtőszekrény és a kihúzható kamra, a konyha felső részét pedig kézműves szekrények töltötték ki.

Airstream Globetrotter
A lakóautó úgy készült, hogy hat ember tudjon aludni benne, a hálószobában az ágy átalakítható habmatracot egy íves panoráma ablak veszi körül, ami napközben bevilágítják a szobát, éjszakára pedig sötétítő függönnyel lehet eltakarni.

Airstream Globetrotter

A tárolás az ágy alatti helyiségben egy függesztős rúd segítségével lett megoldva, míg az esti szórakozáshoz LED-es olvasólámpák és a Samsung LED HD TV állnak rendelkezésre.

Airstream Globetrotter
Az étkezőt és a társalgót szintén panorámaablakok veszik körül, itt található a TV, a Blue Ray/DVD lejátszó és a Pole hangrendszer Bluetooth kapcsolattal. A társalgóban extra ágyak vannak, amik finoman szőtt, foltálló szövettel vannak bevonva. A belső dizájn négy színben elérhető: sötét diófa és krém, sötét diófa és pala, természetes szilfa és szürke, természetes szil és kék.

Airstream Globetrotter
Az Airstream Globetrotterhez teljesítménystabilizáló aljzatok tartoznak, hogy megkönnyítsék az üzembe helyezést, miután leparkolt a kempingben. A klímavezérlő rendszer az időjárástól függően biztosítja a hideg vagy meleg levegőt. Napelemekkel is fel van szerelve, hogy a tiszta energiát is hasznosítsa az autó.

Airstream Globetrotter

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «