Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az álcázott BMW R NineT

0

A bajorok gyönyörű café racerét az egyedi motorkerékpárokat építő Diamond Atelier és a sportos ruhákat gyártó K1X öltöztette új külsőbe.

A még agresszívebb megjelenésű café racer megtartotta a R NineT műszaki alapjait, így abban is a BMW 1170 köbcentiméteres, kéthengeres boxer motorja dolgozik, annak teljesítményét azonban 110-ről 115 lóerőre emelték.

BMW R NineT

Az erősítőkúrán átesett motor természetesen új felfüggesztést is kapott, hogy maradéktalanul kihasználhassuk a motor erejét.

BMW R NineT

Az erősebb motorhoz kézzel készített légbeömlő és verseny kipufogó dob is jár. A német mérnökök ezen kívül a vázat is átdolgozták egy kicsit, illetve kézzel varrott bőr üléseket kapott az R NineT.

BMW R NineT

De egyedi alumínium tank és CNC megmunkált generátor fedél is került a motorra. Minderre a koronát a szuperfekete fényezés, valamint a kerekeknél és az oldalelemeknél alkalmazott álcázó festés teszi fel a koronát.

BMW R NineT

Egy biztos a müncheni torpedó után nem csak a hangja miatt fognak megfordulni az utcán.

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «