Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az angol vonatok jövője

0

Az AeroLiner3000 Train egy futurisztikus, ugyanakkor mégis realisztikus vonat tervet mutat be, ami aerodinamikus, elegáns és hatékonyan képes az utasok megelégedésére szolgálni az Egyesült Királyságban.

 AeroLiner3000 Train

A tervező cég hisz abban, hogy ez a koncepció jelenti a vonattal történő utazás jövőjét, ami a repülőgépészeti tervezésből emel át megoldásokat, hogy létrehozza ezt a kétemeletes, gyorsvonatot a német Aerospace Center segítségével. Az úttörő dizájn révén egy könnyű szerkezet jött létre, amihez interaktív irányítórendszer tartozik. A vonatot az InnoTrans 2016 Berlin rendezvényen mutatták be.

 AeroLiner3000 Train
Andreas Vogler, a müncheni székhelyű svájci építész azt mondja, az aviatikában a könnyű súly elsődleges prioritás, és ugyanezt az elvet alkalmazva az AutoLiner3000 esetében is, egy olyan könnyű szerkezet jött létre, ami megváltoztathatja a vasúti járművek világát.

 

A koncepció vonat tervei az aviatika mérnöki és dizájn megoldásait alkalmazza, és olyan előnyöket vesz át belőle, mint a könnyű súly, több ülés és a hatékonyság növelése. A működtetési és karbantartási költségek drámaian csökkenthetők, beleértve a szén-dioxid kibocsátást. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a vonat egy hasonló projekt minden alapelvárását teljesíti, ami a 4K-t szeretné fejleszteni: költség, kapacitás, karbon és kényelem.


Az AeroLiner3000-t kétemeletes vonatnak tervezték, ami így ez lehet az első Angliában, mivel a kis nyomtáv miatt ezt a lehetőséget eddig figyelmen kívül hagyták. A vonat belseje több flexibilitást tud nyújtani, és akár 30 százalékkal több ülés is elfér benne.

AeroLiner3000 Train

Ez azt is jelentheti, hogy a túlterhelt angol vasúthálózatot több milliárdos infrastrukturális átalakítás nélkül is fejleszthető. Az utasok pedig úgy érezhetik, mintha egy repülőgép első osztályán utaznának.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «