Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az árak az égben vannak

0

Az extrém hegymászók a coloradoi Eldorado kanyonban egy meglepő jelenséggel találkozhatnak – a világ legtávolabbi pop-up boltjával.

A világ "legtávolabbi pop-up boltja"

Az extrém sziklamászók a coloradoi Eldorado kanyonban egy meglepő jelenséggel találkozhatnak

A Cliffside Shop névre hallgató üzletet felemelték, úgy, hogy a híres Bastille-fallal néz szembe, és egyetlen munkatárs várja az arra mászókat, hogy kiadja nekik a zoknikat és pulóvereket.

A világ "legtávolabbi pop-up boltja"

A Cliffside Shop a híres Bastille sziklafal oldalára emelték

A mutatványt a 37.5 Technology nevű anyaggyártó cég szervezte, és a sziklamászók számára szükséges felszerelést és ruházatot biztosítanak, amely hűvösen és szárazon tartja őket, miközben a környék kíméletlen éghajlati körülményeivel dacolnak.

A világ "legtávolabbi pop-up boltja"

Egyetlen munkatárs várja az arra mászókat, hogy kiadja nekik a zoknikat és pulóvereket

A hegycsúcs felé tartó bátor hegymászók – ahogy az a fenti videóban látható – megállnak a Cliffside Shopnál, hogy magukhoz vegyenek némi felszerelést, mielőtt folytatják útjukat.

cliffside pop-up store takes shopping to extreme heights from designboom on Vimeo.

A Workinprogress kreatív ügynökség volt felelős az esemény kreatív koncepciójáért, a 37.5 Technology-val együttműködve pedig nemcsak egy megragadó marketingfogást, hanem egy valódi kampányt hoztak létre.

 

A The Access Fund és az American Alpine Club adományokat is kapott, hogy a cég ezzel támogassa küldetésüket, hogy a hegymászás számára elérhetővé tegyék a közterületnek számító helyeket. Emellett minden hegymászó után, aki meglátogatta a boltot, vagy csatlakozott valamelyik szervezethez, 100 dollárt adományoztak az Action Committee for Eldorado akcióbizottságnak számára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «