Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az Aston Martin első SUV-ja hivatalosan DBX lesz

0

A nemrégiben megújult luxus sport-haszon járművek piacán a Rolls-Royce Cullinan, Maserati Levante, és LamborghiniUrus hamarosan új versenytársat kapnak az Aston Martintól a márka első SUV-jának formájában. És miközben a cég nem sokat árult el az új járműről ezidáig, azt megerősítették, hogy DBX-nek fogják hívni.

Aston Martin DBX

Senkit sem fog meglepetésként érni, aki figyeli a piacot, hogy az Aston Martin is be akar szállni a forró SUV bizniszbe. A DBX neve először pár évvel ezelőtt jött elő egy teljesen elektromos szuperautó koncepcióval összefüggésben a Genfi motor show-n 2015-ben.

Aston Martin DBX

Ezzel együtt egy teljesen elektromos nagyágyúra nincs sok esély a DBX SUV megjelenésének idején, a modellt az Aston Martin St. Athan-ban található egységében építik, ahol a márka teljesen elektromos Lagonda modelljét is építeni fogják, szóval lehet rá esély, hogy valamikor a jövőben egy teljesen elektromos változat is készüljön.

Aston Martin DBX
Az Aston Martin arról is beszámolt, hogy az új modell tesztjei már folyamatban vannak Wales-ben, ahol a fejlesztési prototípus – amit a márka vezető mérnöke, Matt Becker vezet – teljesítette a Wales Rally GB egy trükkös szakaszát.

Aston Martin DBX

Az út jelzi a SUV tesztjeinek kezdetét a való világban, aminek keretében a DBX prototípus a legnehezebb és kihívásokkal teli terepekkel kell megbirkóznia.

Aston Martin DBX

Az Alpok és a Nürburgring Nordschleife kacskaringós útjai mellett olyan extrém körülmények között is tesztelni fogják az új autót, mint a jeges sarkvidék és a Közel-Kelet homokos sivatagjai.

Aston Martin DBX
A hivatalos tervek szerint az autót 2019 utolsó negyedévében fogják bemutatni a kész járművet.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «