fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az Audi a vizes világbajnokság hivatalos személyszállítója

0

Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy a Porsche Hungaria Kft., illetve az Audi a FINA azaz a vizes világbajnokság hivatalos szállítója

Az Audi a vizes világbajnokság hivatalos személyszállítója

Dr. Vérten Sándor a Porsche Hungaria Kft. kommunikációs igazgatója felvezetőjében elmondta, hogy az együttműködés megelőző egyeztetések közel másfél évvel ezelőtt kezdődtek el. A cég 138 autót biztosít az esemény idejére, amiből 86 Audi és 52 VW kisbusz.

Az Audi a vizes világbajnokság hivatalos személyszállítója

Dr. Vérten Sándor a Porsche Hungaria Kft. kommunikációs igazgatója, Mátrabérci Sándor Audi márkaigazgató, Szántó Éva a Bp2017 Kft. ügyvezető igazgatója, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó

Mátrabérci Sándor az Audi márkaigazgatója elmondta, hogy az együttműködés komplex melynek keretében az autók mellé sofőrszolgálatot is biztosítanak.

Az Audi a vizes világbajnokság hivatalos személyszállítója
Szántó Éva a Vizes világbajnokságot lebonyolító és szervező Bp2017 Kft. ügyvezető igazgatója köszönő beszédében kihangsúlyozta, hogy a Porsche Hungaria Kft. illetve az Audi, az elsők között jelezte, hogy szívesen támogatná az eseményt. Külön örömét fejezte ki, hogy Audi olyan egységes és szép flottát állított ki, ami méltóképpen reprezentálja a világbajnokságot.
Az „audis különítmény” feladata lesz, az ideérkező vendégcsoportok, a VIP partnerek és nem utolsó sorban a FINA vezérkarának szállítása.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «