fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az autógyár, amely megváltoztatja a világot

0

A Fortune magazin „Change the World” listája azt az ötven globális vállalatot sorolja fel, amely tevékenységével képes valóban jobbá tenni a világot. A Toyota ismét előkelő helyen szerepel a listán.

Toyota

Egyetlen autógyártóként került fel a Toyota arra a Top10-es listára, amelyik a világot megváltoztatni képes vállalatokat gyűjti csokorba. A Fortune magazin által évről évre kiadott Change the World listájának szereplőit az teszi különlegessé, hogy üzleti tevékenységük során, annak közvetlen és tudatos következményeként jobb hellyé teszik a világot, azzal hogy a világ legsürgetőbb társadalmi és/vagy környezetvédelmi feladataira piaci stratégiájuk szerves részeként keresnek megoldást.
Ezen a listán az elmúlt három év során immár második alkalommal szerepel a Toyota, méghozzá a vállalat hidrogén stratégiájának, valamint az ennek keretében megvalósított Toyota Mirai üzemanyagcellás modell tömegpiaci bevezetésének köszönhetően.

Toyota

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Fortune magazin ismét a változtatás eszközeként könyvelte el a Toyotát” – hangsúlyozta Jim Lentz, a Toyota Motor North America vezérigazgatója. „A világ egyik legnagyobb autógyártójaként abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy hatással lehetünk a mobilitás jövőjének alakulására.”

A lista alapjául a vállalatokat három paraméter (társadalmi hatás, üzleti eredmények és innovációs fok) mentén vizsgáló felmérés szolgál; az ennek eredményeként létrehozott rangsorból választják ki a magazin saját elemzése alapján az ötven döntőst.
A Toyota 2015-ben szintén felkerült a nagy presztízsű listára, akkor a hibrid gépjárművekkel elért sikerek és eredmények miatt. A program íratlan alapszabálya, hogy egy adott évben a legjobb ötven közé beválasztott vállalatokat a következő évben nem jelölik döntősnek, így adva esélyt másoknak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «