Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Az automata órák automatája”

0

A mechanikus órák egyik hátránya, hogy ha elfelejtjük felhúzni őket, a következő használatkor újra be kell állítanunk rajtuk az időt. A Ressence nevű belga óragyártó kiküszöbölte ezt a hibát legújabb koncepciójában. A Type 2 e-Crown automata karóra magától beállítja az időt, ha időközben maga az óra meg is állt volna.

Type 2 e-Crown koncepció

Első ránézére a Type 2 e-Crown koncepció nagyon hasonlít a korábbi Ressence modellekre. Azonban ha közelebbről szemügyre vesszük, láthatjuk, hogy eltűnt a korona. Akkor vajon hogyan álltjuk be az időt, és érjük el a többi funkciót?

Type 2 e-Crown koncepció
A Type 2 e-Crown óra esetében azért nem volt szükség fizikai gombokra, mert a számlapot borító üveget megérintve navigálhatunk a funkciók között.
Ha az óra tulajdonosa hosszabb időn keresztül nem viseli az órát, és az leáll, a következő használat során az óra az internetre csatlakozva automatikusan beállítja a pontos időt.

 

A Type 2 e-Crown mindössze 1,8 joule energiát használ fel 1 nap alatt. Amennyiben viselője leveszi a karórát, az e-Crown azt érzékeli, és alvó üzemmódba lép.

Type 2 e-Crown koncepció

 

A Ressence Type 2 modell gyártása 2018-ban kezdődik majd, de az e-Crown csupán egy ötlet, és a valódi modell nem kap ilyen speciális funkciókat, mint amiket az előbb bemutatott koncepcióban láthatunk.

Type 2 e-Crown koncepció

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «