fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az egyik legszebb vintage motorcsónak

0

A hajó belsejét a klasszikusok inspirálták, azonban a Beaulake Tahoe nagyon természetbarát megközelítést alkalmaz. Az apró elektromos hajót lítium akkumulátorok röpítik előre a vízen. A gyönyörűen megkomponált design és környezettudatos felépítés biztosítják a „la dolce vita” életérzés modern interpretációját.

Beaulake Tahoe - 14

A négy méteres hajó üvegszálas testtel rendelkezik, amelyet tengerészkék, krém és zöld színben rendelhetünk meg. Az önzáró víztelenítő rendszer megkönnyíti a kezelést, az indulás és érkezés pedig egyszerű és problémamentes. A fedélzetet mahagóni borítja, ami elegáns külsőt kölcsönöz a masinának.

Beaulake Tahoe - 14
A kézzel faragott kormányrúd is mahagóniból készült, az ülések pedig a legkényelmesebb kialakítást kapták. A hajón található még egy két rekeszes mobil hűtő is.

Beaulake Tahoe - 14

Minden extrát elegáns, tükörfényesre csiszolt rozsdamentes acél keretezi. Persze további különlegességeket is kérhetünk: padlókárpitozást, hangulatvilágítást, Bluetooth-hangszórókat.

Beaulake Tahoe - 14

Beaulake Tahoe - 14

Beaulake Tahoe - 14

Beaulake Tahoe - 14

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «