Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az elektromos kerékpárok új generációja

0

Furcsa és nehéz. Pár éve még így jellemezhettük az elektromos kerékpárokat. Mára azonban nagyot fordult a világ!

Az M2S All-Go az elektromos bringák legújabb üdvöskéje, amely szénszálas vázának köszönhetően igen jól néz ki és még könnyű is. Persze még mindig van a piacon számos furcsa megjelenésű elektromos bicikli, ám az All-Go már az újabb generációra jellemző, letisztult, hagyományos dizájnt képviseli.

M2 S elektromos kerékpár

Legnagyobb előnye azonban nem a külsőségekben, hanem a súlyában rejlik. Az egész ugyanis nem nyom többet, mint 15 kilogramm.

M2 S elektromos kerékpár

Könnyűségének hála könnyebb pedálozni is (amikor mondjuk lemerül az elektromos motor), és persze szállítani is könnyebb, ha épp el akarjuk vinni valahova magunkkal.

M2 S elektromos kerékpár

Az 500 wattos motor akár 45 km/h-s sebességgel is képes hajtani a bringát. A váz alsó csövében elhelyezett lithium-ion akkumulátor 48 kilométeren keresztül képes kiegészíteni a pedálozásod erejét. Egy teljes töltés pedig négy óráig tart.

M2 S elektromos kerékpár

Persze ha nincs rá szükség a motort ki is lehet kapcsolni és pusztán a 27 sebességes Shimano Alivio hajtásláncra (és a saját erődre) támaszkodni. A fékerőt pedig mechanikus tárcsafék biztosítja.

A különböző adatokat, mint például sebesség, távolság, akksi állapota mind-mind egy beépített kijelzőről lehet leolvasni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «