Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az elektromos lázadó

0

A Slogdesign kidolgozta az új FEDDZ látványtervét – ez a legautentikusabb elektromos bicikli, melynek sebessége 45 km/h, amely mégsem hasonlít a hagyományos, integrált elektrotechnikával felszerelt mopedekre. A FEDDZ egyértelművé teszi, hogy károsanyag kibocsátás nélkül suhansz az utakon.

A Slogdesign FEDDZ biciklije egy elektromos lázadó

A bicikli 60 kilométert tud megtenni, így elengedhetsz és nyugodtan utazhatsz keresztül a városon a mindennapi kalandjaid során. A Slogdesign kifejlesztett egy nyitott vázat, amely a cserélhető akkumulátort az alacsony súlyponttal ötvözi.

A Slogdesign FEDDZ biciklije egy elektromos lázadó

Az akkumulátor egy dobozba van elhelyezve, ami megvédi az esőtől és a felcsapódó víztől. Vedd le az akkumulátort a FEDDZ-edről, töltsd fel, majd helyezd vissza: a járműre szerelt lopásbiztos dobozt kell kinyitni, és egyszerűen kiemelni. Az akkumulátor egy akkumulátortöltővel ellátott csatlakozóhoz van csatlakoztatva. Akkor is fel lehet tölteni, ha a doboz a kétkerekűn marad.

 

A bicikli mágneses csatlakozója nagyon könnyen csatlakoztatható a tápegységhez. A áramtároló dobozát vissza kell tenni a helyére, az akkumulátor és a csatlakozó pedig magától összekapcsolódik. Fékezéskor akár 15% energiát is vissza tud nyerni. Mind a nagy teljesítményű lítium-ion cellák, mind az intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS) német gyártmány.

A Slogdesign FEDDZ biciklije egy elektromos lázadó
A FEDDZ biciklit a magasságodnak és a számodra kényelmes ülési helyzetnek megfelelően lehet beállítani: a nyereg magassága állítható, a lábtartókat előre lehet szerelni, de akár sportosan is felteheted. A 40 mm magas kormányrúd ergonómiai változékonyságot biztosít.

A Slogdesign FEDDZ biciklije egy elektromos lázadó
A FEDDZ okos. Amikor az oldalán áll, a kijelzőn megjelenik a “kickstand” szó. Ebben az esetben a gázpedál biztonsági okok miatt blokkolva van. Amint felszállsz a biciklire, és az oldalsó állvány vissza van hajtva, az indításgátló feloldódik.

electric-moped-feddz_paint-colour-custom-made_customised-special-equipment from Electric Rebel on Vimeo.

A FEDDZ Bluetooth kompatibilis, és a hozzá tartozó alkalmazás letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből. Az USB port az adatok exportálását, a távoli karbantartást és a diagnosztikát szolgálja. A FEDDZ-t egy RFID (rádiófrekvenciás azonosító) chipkártyával lehet aktiválni.

A FEDDZ gyártója olyan színben készíti el a bicikli vázát az egyedi programnak köszönhetően, amilyet a vevő szeretne. Emellett egyedi, speciális felszerelést is lehet a biciklihez választani, mint például a fóliatömítő oldalsó burkolatok és színes szíjak széles választéka, rakománytáskák, festett és átlátszó oldalsó fedelek teszik még egyedibbé a FEDDZ-t.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «