Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az elektromos motorok legújabb királya: Zec00

2

Az autógyártásban már jelentős mértékben elterjedtek az elektromos vagy hibrid meghajtású járgányok, ám a motorkerékpárok terén erről kevesebb szó esik. Éppen ezért álljon most itt az elektromos motorok legújabb királya, a Zec00.

A japánok nem viccelnek. Főleg ha járműgyártásról, tervezésről van szó. Három évvel ezelőtt mutatták be a Zec00 motorkerékpár prototípusát, amely most már hivatalosan is készen áll a hasításra, hiszen felszerelték a kötelező első- és hátsólámpával, valamint rendszámtáblával is.

Zec00, elektromos motorkerékpár

A legfinomabb japán szaktudással elkészített elektromos motor lelke egy 11,4 kWh lithium ion akkumulátor, amely egy 50 kW és 144 Nm teljesítményű elektromos motort hajt meg.

Zec00, elektromos motorkerékpár

A csúcssebessége 160 km/óra és pont 160 kilométert lehet megtenni vele egyetlen felöltéssel. Egy teljes töltés 8 órát vesz igénybe.

A Zec00 részletein szorgos japán kezek dolgoztak, hogy minden a helyén legyen. Különlegességét az is biztosítja, hogy mindössze 49 darabot gyártanak le belőle. Ráadásul ezek is mind eltérőek festésben.

Zec00, elektromos motorkerékpár

A képeket elnézve kijelenthetjük, hogy lenyűgözően fest az egyedi, hosszú orrú gépezet, amely e hónaptól kezdve elérhető potom 20.000.000 forintért. A kisvideót mindenképpen érdemes megtekinteni, a motor hangjára pedig külön is odafigyelni.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «