Az élet 1400 négyzetméteren

0

A régi malibui lakos, Scott Gillen, az Unvarnished design iroda alapítója a reklámfilm rendezőként szerzett tapasztalatát hasznosította annál a 23 háznál, amiket az elmúlt 14 évben épített Malibuban és Venice-ben.

Luxus Malibuban

„A reklámjaimat a dizájn vezette, és a házaimban is minden a dizájn és elrendezés összhatása” – mondta Gillen, amikor a reklám forgatás és a háztervezés közötti hasonlóságokról beszélt. „Az alapelvem nagyon egyszerű, olyan házakat építek, amiben én is élnék.”

Luxus Malibuban
2015-ben Gillen megvásárolt egy 3,5 akre óceánparti hegyfokot, majd a következő évben elkezdődött egy kortárs hajlék építése. A New Castle-t idén tervezik befejezni, és nagyjából 1400 négyzetméternyi életteret kínál – ezt a méretet más ingatlan már nem fogja megismételni a Malibuban bevezetett antikastély szabályozás miatt.

Luxus Malibuban

A teljesen berendezett főépületben öt hálószoba és fél fürdőszoba van. Az otthon minden négyzetcentiméterén érződik, hogy aprólékos figyelmet szenteltek a részleteknek, kezdve a kézzel csiszolt fa mennyezeti gerendáktól a 80 éves tölgy padlókig.

Luxus Malibuban
A nappali padlótól a plafonig érő üveg falai a feszített víztükrű medencére és a Csendes Óceánra néz, az 1 millió dolláros szivarszobába már most több mint 400 üveg borral van felszerelve, melyek a kaliforniai Napa Völgyből származnak.

Luxus Malibuban

A bútorok között megtalálható egy 12 személyes kézzel faragott étkezőasztal, és egy 10 méteres egyedi Minotti kanapé, továbbá 32 pár rejtett hangszóró, amelyek az egész rezidenciát zenével árasztanak el. A földszinten egy Tesla töltőállomás is helyet kapott, valamint egy pillangó ház, és egy vendégház is. (85 millió dollár)

Luxus Malibuban

Luxus Malibuban

Luxus Malibuban

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «