Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az erő a csukódon van

0

A Rebellion legújabb óramodellje, a Predator 2.0 Regulator Power Reserve egy klasszikus magas minőségű karóra. Minden egyes apró részletéről egy modern versenyautó műszerfala jut eszünkbe. A számlapján egy túlméretezett színes másodpercmutató az, amit először észrevehetünk, ami mellett eltörpül kétoldalt a kis percmutató és az óramutató.

Predator 2.0 Regulator Power Reserve

A töltöttségi szintről egy autó üzemanyagszintjelzőjéhez hasonló kis mutató tájékoztat. Az automata óra 46 órás működésre képes. A SuperLuminova bevonat teszi lehetővé, hogy éjszaka is könnyedén le tudjuk olvasni a számlapot.

Predator 2.0 Regulator Power Reserve
A 48mm-es titánium fémház hátulján betekinthetünk a fogaskerekek, rotorok és a precíz technika munkájába. Mint minden Rebellion karóra, ez is 63 titánium darabból áll, 9 óránál egy személyreszabható kis felirattal.

Predator 2.0 Regulator Power Reserve
A Predator 2.0 Regulator Power Reserve egy vulkanizált gumi szíjjal érkezik a csomagolásban, mely milliméter pontossággal állítható és ruházat alatt hordva is rendkívül kényelmes.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «