Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az időmérés luxusa

0

A Bovet 1822 és a Pininfarina már 2010 óta dolgozik együtt, hogy új szintre emeljék a luxus időmérők fogalmát. Nézd meg együttműködésük legújabb gyümölcsét!

A „Tourbillion Ottantasei” már a negyedik közösen megalkotott időmérő eszköz, amely egyben fordulópontot is jelenthet a kollekció fejlesztését illetően, egyúttal pedig kiemeli az összes jellegzetes stíluselemet.

„Tourbillion Ottantasei”

Az óra hű marad a kollekciót jellemző dizájnhoz, ám ugyanakkor egyedi karakterrel is bír, köszönhetően a technikai újításoknak és néhány kisebb változtatásnak.

„Tourbillion Ottantasei”

Hiszem, hogy partnerségünk sikere abban rejlik, hogy azonosak az elképzeléseink a luxust illetőleg – nyilatkozta Paolo Pininfarina, a csoport elnöke. Kifinomult elegancia, innováció, teljes odafigyelés a legapróbb részletekig. Ez a titka annak, hogy időtlen szépséget hozzunk létre.

„Tourbillion Ottantasei”

A karóra tokja zafírkristályból készült, amelyet aranyból vagy titániumból készített keret fog közre. Mindkét verzióból csupán 86 darabot gyártottak le. Az arany modell 18 karátos nemesfémből készült.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «