Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az időturbina

0

Az MB&F óragyártó vállalat nemrég mutatta be legújabb karóráját, az első ránézésre meglepő kinézetű N°9 ‘Flow’ karórát, egyszerűbb nevén a HM9-et. Az óra meglehetősen hasonlít egy repülőgép turbinájára.

MB&F - N°9 'Flow' karóra

A komplex titániumból készült ház nagyon finom megmunkáláson esett át, hogy ilyen fényes, polírozott felületet alkosson. Zafír kristályból készült kis ablakokon keresztül láthatóvá válik szemünk előtt az óra precíz szerkezete.

MB&F - N°9 'Flow' karóra
Az óra számlapja kifejezetten szokatlan helyre került, szintén zafír kristályból készült a borítása. A több, mint 300 alkatrészből álló óra 45 órás üzemidőre alkalmas.

MB&F - N°9 'Flow' karóra

Legszélesebb pontján 57 mm széles. A ház anyaga, mint már említettem titánium, egészen pontosan 5. osztályzású titánium, mely egy rendkívüli tiszta fajtája a nemesfémnek. Az óraszíj kézzel varrott bőrből készül. A karóra 30 méterig vízálló.

MB&F - N°9 'Flow' karóra
Kétféle kivitelben lesz majd elérhető, ‘Air’ és ‘Road’ modelleket dob majd piacra a gyártó, mindkettőből csupán 33-33 darab készül majd. Ára 168’000 svájci frank lesz, átszámítva megközelítőleg 48 millió forint.

MB&F - N°9 'Flow' karóra

MB&F - N°9 'Flow' karóra

MB&F - N°9 'Flow' karóra

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «