Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az ikonikus olasz elektromos bicikli

0

Annyi elektromos bicikli jelent meg az utóbbi időben a piacon, hogy már lassan nem lehet őket számon tartani. Van azonban néhány modell, amin látszik, hogy a tervezők nagyon odatették magukat és valami igazán egyedit hoztak létre. Pont ilyen a 43 Milano által megálmodott Icon is.

43 Milano - e bike

A 17 kilogramos kerékpár leghihetetlenebb jellegzetessége a kézzel készült Dedacciai acélváz, ami lecseréli a hagyományos nyeregcsövet egy teljesen új kialakításra. A felső csőnél található a dinamó, mely az első és hátsó Supernova lámpákat hajtja.

43 Milano - e bike

A motorhoz egy 250 wattos Pendix motort használtak, amit egy 48 voltos lítium-ion akkumulátorcsomag hajt meg. Három óra töltéssel 105 kilométert tudunk vele megtenni, az aksi töltöttségét pedig színjelzés mutatja. Az elektromos bicikli legnagyobb sebessége 25 km/h.

43 Milano - e bike

A kerékpár Magura MT4 hidraulikus tárcsafékekkel, Shimano Alfine 8 sebességes hátsóaggyal és BodyFloat felfüggesztéses nyeregcsővel érkezik. Az off-road verzióhoz Lauf villa, SoftWheel ütéscsillapító kerekek és SRAM GX 11 sebességes kerékagy tartoznak.

43 Milano - e bike

A cég alapítója, Alberto Crivellenti szerint az Icon ára 5 ezer és 7 ezer dollár között fog alakulni, tehát másfél millió forintnál kezdődik majd.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «