Az Infiniti is ráment az elektromosságra

0

Az Infinit bejelentette, hogy öt éven belül egy teljesen elektromos járműsorozat gyártását kezdik meg, melynek alapja a tavalyi Detroit motor show-n bemutatott gyönyörű Q Inspiration koncepció autó dizájnja lesz.

Infiniti Q Inspiration

A hírt még áprilisban az Auto China esemény beharangozóján jelentették be Pekingben. „Az Infiniti új elektromos járműveit a Q Inspiration koncepció autó inspirálta, amely az új önvezető és elektromos korszak dizájn jegyeit hordozza” – mondta az Infiniti elnöke és globális igazgatója, Roland Krueger.

Infiniti Q Inspiration

„Szem előtt tartottuk Kínát, amikor a Q Inspirationt terveztük, amely egy sportos, teljesítmény-központú elektromos koncepció, hatalmas belső térrel.”


Míg az eredeti Q Inspirationbe az Infiniti egyedülálló változó kompressziós arányú motorját tervezték, a cég úgy látja, hogy a „kívül kompakt, belül tágas” karosszéria kompatibilis akármelyik kompakt hajtóművel, köztük egy teljesen elektromossal is.

Infiniti Q Inspiration
Remélhetőleg megmaradnak a szétnyíló ajtók, amelyek jó belátást biztosítanak a minimalista hátsó ülésekre, miközben halálosan jól néznek ki. Az autó elejének is sok rajongója lesz, még ha bizonyos szögekből furcsán is néz ki.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «