Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Az ítélet szemüvege”

0

A japán Matsuda szemüvegek védjegye a finoman vésett és gravírozott fémek és a merész stílus, most pedig a cég 25. születésnapjára egy igazi legendát támasztottak fel, a 2809-es napszemüveg képében.

A 2809-est a Terminátor 2: Az ítélet napja című 1991-ben bemutatott filmben a Linda Hamilton által alakított Sarah Connor karaktere tette híressé. Az unisex modell ásványi lencsével készül, amire négy réteg tükröződés gátló bevonatot visznek fel.

Matsuda 2809

A szemüveg három különböző színben érhető el: szálcsiszolt vagy antik ezüst kerettel és szürke polarizált lencsével, vagy arany keret zöld polarizált lencsével.
Matsuda 2809 Mindegyik szemüveg 11 mester kezén megy át a cég Japánban található üzemében, és 100 óra alatt készül el: gravírozás, vágás, sajtolás, forrasztás, polírozás, szerelés. A Matsuda a 2809-es napszemüveget egy szettben is kínálja, az 1500 dollárba kerülő csomagban pedig megtaláljuk a levehető oldalsó pajzsot is, a szemüveg és kiegészítői bőr tartóban találhatóak, amik egy elegáns bambusz dobozban kaptak helyett.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «