Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az ízesített szakácskönyv

0

A jó szakácskönyvekben nagyon szép képeken csodálhatjuk meg azt, hogy hogyan is fog kinézni az elkészítendő étel, de mi van annak az ízével? Ugye hogy milyen jó lenne, ha nem csak látnánk, de meg is ízlelhetnénk azt? A Teaser jóvoltából pedig ez már nem álom, hanem valóság lehet.

TeaserValljuk be “MiFérfiak” – legalábbis többségünk – szeret főzni. Ez még akkor is így van, ha éppen nem vagyunk profi szakácsok. Ha nem megy valami persze jól jön farvízről egy kis segítség. Az Internet korában ez már nem nagy probléma, azonban ennek ellenére az ízek sok esetben eltérnek a várttól, ami demoralizáló lehet a végeredményt tekintve. Hogy kedvünket ne szegje a dolog egy igazán előremutató módszert dolgozott ki a Teaser.

Egy olyan innovatív szakácskönyvet készítettek, amit úgy terveztek, hogy minimálisra csökkentsék a konyhai hulladékot, illetve még az étel elkészülését megelőzően meg ízlelhessük a főztünket. Maga a szakácskönyv egy hordozható digitális készülék, érintőképernyős kijelzővel és egy nyomtatóval, ami egy ehető ízcsíkot készít a számunkra. A beépített tintasugaras nyomtató 18 ízpatron segítségével állítja elő a kívánt ízt, ami pontosan az elkészítendő étel ízérzetét kelti.

TeaserHa pedig egy LCD érintőképernyőt csatlakoztatunk az eszközhöz, akkor kedvünkre böngészhetjük a recepteket. A kiválasztott receptről pedig egy gombnyomással ízminta készíthető. Ha úgy érezzük, hogy az étel nem pontosan olyan, mint amilyet szeretnénk, akkor arra is lehetőség van, hogy az összetevők arányának a megváltoztatásával igazítsuk azt a kedvünkhöz. Amikor pedig elértük a kívánt ízhatást már nincs más dolgunk, mint hogy a recept utasításait betartva elkészítsük az ételt, és akkor biztosan nem fogunk csalódni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «