fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az Ocean King új jachtja készen áll a bevetésre

0

A hajóorr felől nézve az Ocean King Ducale 88 jachtja egy sokkal nagyobb járműnek tűnik, mint a valóságban.

Ducale 88

A hajóoldal-magasság szokatlanul magas egy jachthoz mérten, és a felső fedélzet zárt teteje úgy néz ki, mint egy napszemüveg, ami visszanéz rád, mert a design annyira kompakt. Az olasz építő és a velencei VYD Studio azonban pontosan tudta, hogy mit csinál ezzel a mini expedíciós jachttal.

Ducale 88
A 88 rengeteg szokatlan dizájn elemmel van felszerelve a méretéhez képest. Először is a hajótest gumírozott hajóorral rendelkezik, ami a hosszú utakon hatékonyabbá teszi a járművet, és a 600 lóerős dízel MAN ikermotor transzatlanti távokat is képes megtenni. A jacht top sebessége 11,5 csomó, az utazási sebessége pedig 10 csomó.

Ducale 88
A VYD ugyan a nehezebb vizekre építette a 88 elülső részét, beleértve a zárt oldalsó szekciókat, de a felső és a hátsó részek egyértelműen a napon töltött vidám pillanatokról szól. A tervezők 880 négyzetméter nyitott fedélzetet terveztek, és még többet a napozó fedélzet és az úszó platform mellett.

Ducale 88
A hasonló méretű jachtoknak majdnem mindig van egy hiányossága, mégpedig, hogy hol tárolják a kiegészítő járműveket. Egy okos lépcsőfok megoldás az úszó platformnál mindössze egy lépésnyire tartják a jetskiket és egyéb vízi járműveket a víztől, így a tulajdonosok nagyobb felhajtás nélkül a vízre bocsáthatják, és behúzhatják őket.

Ducale 88
A hajó enteriőrjének része egy hatalmas szalon és étkező a főfedélzeten, továbbá elől egy főhálószoba elöl. Az alsó fedélzeten négy kétágyas kabin található.

Ducale 88

A tatban két kabin kapott helyet a személyzet számára (egy szokatlanul magas szám az ilyen méretű hajóknál). A mini expedíciós jacht kategóriája elég zsúfolt lett az elmúlt öt évben, ahogy a kalandra vágyó jacht tulajdonosok egyre inkább szeretnének távoli tájakat felfedezni anélkül, hogy le kellene mondaniuk a kényelemről. Az új Ducate 88 egy örömmel fogadott újdonság az expedíciós jacht kínálatban, főként mert egy új szempontból közelíti meg a formátumban rejlő lehetőségeket.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «