Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az óceánon lebegő MORPHotel

1

Gianluca Santosuosso építészmérnök legújabb projektje az önellátás ideáját kutatja ezzel az egyedülálló hotel tervvel, amely képes alkalmazkodni óceán áramlataihoz és együtt is mozog velük.

A lebegő ökoszisztéma a MorpHotel nevet kapta, hisz formailag leginkább az emberi gerincre hasonlít. Különböző méretű kis kapszulákból kapcsolódik össze, melyekben a szobák és a különböző luxuslétesítmények kapnának helyet.

MorpHotel

Lemond a hagyományos sétahajó eszméiről, hiszen a MorpHotelt leginkább felfedezésre való, hogy utasait ismeretlen tájakra kalauzolja.

MorpHotel

Ugyan lassabban megy, mint egy hagyományos vízi jármű, de szeretné utasainak felkínálni a végtelen, folyamatos utazás élményét.

MorpHotel

Adaptív formájának, a kilométer hosszú gerincnek köszönhetően teljesen független vízi organizmus lehetne, amelyben az egymáshoz kapcsolódó kapszulák derékszögű és átlós tereket képeznek.

MorpHotel

Mindkét végen a szállások úgy lennének kialakítva, hogy bármikor lecsatlakozhassanak a gerinctestről és egy megadott távolságon belül egyedül is lebeghessenek. A

MorpHotel

fenntarthatóság jegyében beépített napkollektorok, esővízgyűjtők és úszó zöldségeskertek is megtalálhatóak ezen a környezetbarát úszó test-tervezeten.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Icehotel - Jéghideg romantika • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «